Korting op toegang tot de de Parade in Utrecht

Theaterfestival de Parade reist iedere zomer van Rotterdam, naar Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Met uw U-pas krijgt u nu €4,- korting op een toegangsticket voor theaterfestival de Parade in Utrecht. De toegangskaarten zijn beschikbaar bij de Entreekassa bij de ingang van de Parade. 

Op de Parade spelen 80 theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen in de theatertenten. Het merendeel van de voorstellingen is speciaal voor het festival gemaakt en alleen op de Parade te zien. Op het festivalterrein staan verschillende restaurants voor een hapje eten en kunt u bovendien genieten van drankjes, gezelligheid en natuurlijk de verschillende voorstellingen. 

Kinderparade
Iedere middag is er een uitgebreid programma voor kinderen van alle leeftijden: de KinderParade. Er zijn een aantal voorstellingen voor kinderen en er zijn leuke activiteiten. Een eigen raket maken, timmeren, schilderen en graffiti spuiten bij Villa Lila, zweven in de Zweef, dansen bij de Silent Disco of zelf poffertjes bakken. 

Korting met U-pas
– Iedereen tot en met 17 jaar heeft gratis toegang tot het terrein.
– Iedereen vanaf 18 jaar betaalt € 7,50 toegang. Met U-paskorting kost een toegangsticket € 3,50.

De korting is nog geldig op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 augustus 2017. Het is ook mogelijk om de Parade meerdere dagen te bezoeken.

Meer informatie: https://deparade.nl/

 

Naar boven