Gezocht: tevreden U-pashouders!

Met de U-pas kunt u gebruikmaken van ruim 750 acties en activiteiten in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. We zijn erg benieuwd naar uw ervaring met de U-pas! Bent u lid geworden van een sportvereniging, heeft u genoten van een bijzondere theatervoorstelling of heeft u onlangs een fiets voor uw kind aangeschaft?

Met uw verhaal willen we U-pashouders inspireren en mensen die nog geen U-pas hebben, motiveren om óók een pas aan te vragen. U helpt er dus anderen mee!

Bent u enthousiast over uw U-pas? Wij horen graag uw verhaal!
Dit jaar verschijnen er in de regionale huis-aan-huisbladen De Brug en Het Stadsblad verhalen van enthousiaste U-pashouders. Op deze manier willen we anderen inspireren om het grote U-pas aanbod te ontdekken of de U-pas aan te vragen. Hiervoor zouden we u graag telefonisch interviewen en een portret laten maken door een professionele fotograaf.

Vindt u het leuk om mee te werken en uw verhaal te doen? Vul dan hieronder uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Meld u hier aan voor het interview.

Heeft u nog vragen over deelname? Neem dan contact met ons op via info@u-pas.nl.

 

Naar boven