Vrijkaarten voor Requiem van Mozart

Leuk nieuws! Op 2 en 3 juni geven het Kamerkoor 4bij4 en Houtsens Kamerkoor Rondo twee unieke concerten. Zij doen dit in samenwerking met verschillende solisten en het orkest Carezza Ensemble. Op 2 juni vindt het concert plaats in Pieterskerk, op 3 juni in de H. Michaëlskerk in Schalkwijk.  

Het belangrijkste stuk van het concert is het bekende Requiem van Mozart. Beide kamerkoren bestaan uit geoefende amateurzangers, staan onder leiding van een professionele dirigent en geven elke jaar meerdere concerten.

Normaal is een ticket €20,- maar speciaal voor pashouders zijn er een aantal vrijkaarten ter beschikking gesteld! Heeft u interesse? U kunt de vrijkaarten vanaf vrijdag 25 mei afhalen bij de U-pas balie. Deze vindt u in het Stadskantoor in Utrecht (balie K31, 3e etage) en is geopend op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00-14.00 uur. 

Let op: er is een beperkt aantal vrijkaarten dus op = op.

Zaterdag 2 juni:
Concert Utrecht
Pieterskerk, Pieterskerkhof 5
Tijd: 19.30 uur

Zondag 3 juni:
Concert Schalkwijk
H. Michaelkerk, Jonkheer Ramweg 18
Tijd: 15.00 uur

Naar boven