Opening nieuw U-pasjaar: bent u erbij?

Donderdag 5 juli aanstaande is de feestelijke opening van het nieuwe U-pasjaar. U bent van harte uitgenodigd om hierbij te zijn!

Samen met U-pas ambassadrice Tineke Schouten hebben we een speciale locatie uitgekozen voor de officiële opening: bioscoop Pathé Rembrandt aan de Oudegracht. Pathé is een van de nieuwe U-paspartners en bij deze bioscoopketen kunt u in het nieuwe jaar met uw tegoed vijf keer naar de bioscoop.

Programma
10.45 uur: ontvangst 
11.00 uur: officiële opening door Tineke Schouten en wethouder Linda Voortman
11.30 uur: film Solo: A Star Wars Story (uiteraard mét popcorn!)

Adres
Pathé Rembrandt
Oudegracht 73
3511 AD Utrecht

Wilt u samen met een familielid of vriend(in) naar de officiële opening van het nieuwe U-pasjaar en genieten van een film? Geeft u zich dan via deze website op. Wacht niet te lang: er is slechts plek voor zo’n 150 personen (maximaal 2 personen per inschrijving).

Graag tot 5 juli!

Naar boven