Nieuw U-pasjaar feestelijk geopend

Vandaag is het nieuwe U-pasjaar feestelijk geopend door wethouder Linda Voortman, U-pasambassadrice Tineke Schouten en ruim 150 U-pashouders. In het nieuwe pasjaar kunnen 50.000 pashouders hun U-pas voor nog meer acties en activiteiten inzetten, waaronder tot maximaal vijf bioscoopbezoeken.  

Wethouder Linda Voortman is heel blij met de samenwerking die Pathé met U-pas heeft afgesloten: “Met de U-pas bieden we pashouders de mogelijkheid aan leuke activiteiten deel te nemen. We hebben inmiddels meer dan 900 U-paspartners waar de pashouders terecht kunnen. Het spreekt voor zich dat we blij zijn dat een gerenommeerde partij als Pathé nu tot onze partners behoort.”

Tineke Schouten, ambassadrice van de U-pas: “Na mijn eerste kennismaking met U-pas eerder dit jaar was het erg leuk om in mei met honderden U-pashouders naar de Efteling te gaan. Dit smaakte naar meer. Voor velen is het de normaalste zaak om geld uit te geven aan bijvoorbeeld een theatervoorstelling, bibliotheekabonnement of bioscoopbezoek maar dit is helaas niet voor iedereen het geval. Ik vind het daarom een fijn idee dat pashouders in het nieuwe U-pasjaar dat vandaag officieel is geopend ook een aantal keer per jaar naar de bioscoop kunnen.”

Naar boven