Bestel nu ook bij Thuisafgehaald met de U-pas

Door een samenwerking tussen U-pas en Thuisafgehaald is het voor 50.000 U-pashouders in Utrecht en omgeving, vanaf nu mogelijk om maaltijden bij buurtgenoten af te halen. In enkele muisklikken geniet u van elkaars kookkunsten én leert u gelijk uw buur kennen!

Over Thuisafgehaald 
Thuisafgehaald laat buurtgenoten samenkomen om te genieten van goed en lekker eten. Ruim 11.000 thuiskoks koken in Nederland via Thuisafgehaald voor zo’n 86.000 buurtgenoten. In Utrecht, de stad waar 6,5 jaar geleden het Thuisafgehaald-avontuur begon, zijn al bijna 25.000 maaltijden gedeeld. Daarmee is Utrecht de stad met de meest actieve leden.

Sinds deze maand is Thuisafgehaald voor een nog grotere groep inwoners beschikbaar, want maaltijden betaalt u vanaf nu ook gemakkelijk met uw tegoed. 

Van Hollandse pot tot Indische rijsttafel
Het aanbod van maaltijden in Utrecht is zeer divers, van Hollandse Pot en ovenschotels tot Surinaamse bami en Indische Rijsttafel. Of u nu graag vlees eet of de voorkeur geeft aan vegetarische gerechten, er is voor ieder wat wils. 

Hoe werkt het?
Via Thuisafgehaald.nl ziet u welke thuiskoks en maaltijden er in uw buurt beschikbaar zijn. Na registratie doorloopt u hetzelfde bestelproces als iedereen. Bij het betalen vinkt u als betaalmethode bij cadeaukaarten “U-pas” aan. Voor de kok is er geen verschil te zien tussen de verschillende betaalmethoden. 

Voor meer informatie gaat u naar de website van Thuisafgehaald.


 

Naar boven