Duizenden Utrechters naar Movie Park Germany met de U-pas

Na de succesvolle trip naar de Efteling afgelopen jaar, brengen vandaag 1.500 U-pashouders een bezoek aan het attractiepark Movie Park Germany, in Duitsland. In alle vroegte vertrokken de opgetogen gezinnen met maar liefst 24 bussen van vervoerder Brabant Expres, vanaf 7 verschillende opstapplaatsen in Utrecht.

Het bezoek van vandaag was de eerste van de drie dagtrips die het U-pasbureau organiseert. In totaal meldden al bijna drieduizend pashouders zich aan voor één van de drie data. De actie werd door de Utrechtse gezinnen met open armen ontvangen. Op sociale media postten verschillende U-pashouders enthousiaste reacties, zoals Sharon die op Facebook plaatst: “Echt super dat jullie dit mogelijk maken voor de kinderen.”

Uitgezwaaid door niemand minder dan Tineke Schouten
Bij opstapplaats Vechtse Banen werden de pashouders verrast door cabaretière en U-pas ambassadrice Tineke Schouten, die ze kwam uitzwaaien: “Ik vond het bezoek aan de Efteling vorig jaar een regelrecht succes. Het is fantastisch dat er dit jaar weer een soortgelijk uitstapje wordt gehouden!”

Bent u in het bezit van een geldige U-pas en wilt u ook graag een bezoek brengen aan Movie Park Germany? De volgende bezoeken aan het park zijn op 30 mei en 29 juni. Voor beide data zijn nog een beperkt aantal tickets (voor € 15,- p.p.) beschikbaar. U kunt hier uw tickets reserveren, maar let op: vol is vol.

Naar boven