Dit is er nieuw op de U-pas website!

Ontdek het aanbod nu nóg makkelijker! De website van U-pas heeft een aantal nieuwe mogelijkheden waar we u graag meer over vertellen.

Wat is er nieuw?

Op basis van de feedback uit een klantonderzoek hebben we www.u-pas.nl veranderd. U kunt nu makkelijker zoeken door het aanbod op de website. Er zijn nieuwe filteropties toegevoegd zodat u met een paar klikken precies kunt vinden waar u naar op zoek bent. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende leeftijdscategoriën en filteren op binnen- of buitenactiviteiten.

Ook blijven uw filteropties zichtbaar aan de linkerzijde van uw beeldscherm. Zo blijft de gewenste informatie zichtbaar en overzichtelijk. Daarnaast is het nu duidelijker dat alle U-pashouders in elke U-pas gemeente van het U-pas aanbod gebruik kunnen maken.

Zin gekregen om het aanbod te ontdekken? Klik hier!

Naar boven