Dit kunt u nu (weer) doen met U-pas!

Nu de coronamaatregelen iets versoepeld zijn, kunnen steeds meer partners hun deuren openen. In deze blog delen we 5 tips waar u met uw U-pas korting krijgt en/of uw tegoed kunt besteden. Wilt u gebruikmaken van een actie of activiteit? Vraag de betreffende U-paspartner welke maatregelen zij hebben genomen. Kijk hiervoor op de website van de partner of neem contact met ze op.

Sporten in de buitenlucht

Goed nieuws voor sportliefhebbers! Sinds 11 mei is het weer toegestaan om in kleine groepjes buiten te sporten. Kunt u wel wat beweging gebruiken? Bij verschillende partners kunt u direct aan de slag! Bijvoorbeeld bij Futureu.biz Personal Training, zij geven bootcamps in de buitenlucht. U krijgt hier korting en kunt het bedrag betalen met uw tegoed. Ook Sportletics geeft sportieve bootcamps, u kunt hier met uw tegoed betalen.

Tip: u kunt met uw U-pas bij veel sportverenigingen (een deel van) het lidmaatschap betalen. Bekijk het hele sportaanbod.

Tijd voor een nieuwe coupe

Heeft uw kapper ook zo gemist de afgelopen weken? Gelukkig mogen zij hun deuren weer openen voor klanten. U kunt uw U-pastegoed bij verschillende kapsalons besteden. Heerlijk ontspannen en daarna genieten van uw nieuwe coupe. Pak uw agenda er maar bij voor een afspraak!

Lekker tutten en poedelen

We gaan nog even door op de schoonheidstour… Want naast kapsalons zijn ook de beautysalons weer geopend. Gaat u voor mooie nagels, een heerlijke massage of een ontspannende gezichtsbehandeling? Laat u maar lekker vertroetelen, dat heeft u wel verdiend. Bekijk het hele verzorgingsaanbod

Leren autorijden

Heeft u altijd al willen autorijden? Dan is dit misschien een goed moment om te beginnen! Met uw U-pas krijgt u korting bij verschillende autorijscholen en u kunt uw tegoed hier besteden. Veel succes!

Bibliotheken

Heeft u niks meer te lezen? Dan bent u van harte welkom in de bibliotheek. U kunt uw abonnement met uw tegoed betalen en bij veel bibliotheken krijgt u ook nog eens korting. Bekijk alle bibliotheken hier. Veel leesplezier!

Goed nieuws: vanaf 1 juni worden nog meer maatregelen versoepeld. Dan mogen ook bioscopen, culturele instellingen en musea hun deuren openen voor kleine groepen. Kijk op de website van de aanbieder om te zien wanneer zij weer open gaan en op welke voorwaarden.

Naar boven