De herfst in met U-pas

Merk je het al? De dagen worden korter, het regent vaker en de blaadjes aan de bomen gaan verkleuren. Het is herfst! Met de U-pas zijn er heel veel leuke dingen die je in de herfst kunt doen. Ga lekker met het gezin naar de film, maak een uitstapje naar het museum of plan voor jezelf een verwenmomentje in. Met de U-pas is er altijd voor iedereen heel veel leuks te doen. Dus waar wacht je op? Pak je U-pas en maak er een gezellige herfst van!

Een uitje

Maak gezellig een uitstapje buiten de deur. Alleen, met het gezin of met vrienden. Zwijmel weg voor het witte doek bij een mooie film bij Pathé Rembrandt Utrecht. Met je U-pas krijg je €2,00 korting op je ticket. Zin in een middag heel veel gamen? Ga dan naar Go! Gaming Pathe Utrecht Leidsche Rijn. In deze speelhal kan jong en oud zoveel spelletjes spelen als je maar wilt. Bezoek het wereldberoemde Rietveld Schröderhuis wat niet zomaar een huis is, maar een bijzonder ontworpen museum. Ontdek alle kamers die zijn ontworpen volgens kunstbeweging ‘de stijl’. Met U-pas krijg je gratis toegang. Krijg je geen genoeg van het bezoeken van museums? Neem dan een kijkje bij Museum Speelklok. Stap in de wondere wereld van automatisch spelende muziekinstrumenten. Met je U-pas krijg je 50% korting op de entree.

Voor de kleintjes

Ook voor de allerkleinsten is er met U-pas veel leuks te doen in de herfst. Ga bijvoorbeeld naar het Spoorwegmuseum en leer over het ontstaan van de trein en nog veel meer. Met je U-pas krijg je €50% korting met je U-pas. Zin in een middag klimmen en klauteren? Dat kan maar al te goed bij Ballorig Houten. Met U-pas krijg je onbeperkt €2,00 korting. Laat je kind de wereld van Nijntje beleven in het Nijntje Museum. Kruipen, zoeken, dansen en spelen: er is zoveel te doen! Met je U-pas krijg je gratis toegang van dinsdag t/m vrijdag. Leer zwemmen bij Zwembad Brandenburg en behaal je A-diploma! Met je U-pastegoed kun je 20 zwemlessen voor het A-diploma aanschaffen.

Vertroetel jezelf

Als je haar maar goed zit, nietwaar? Ga met een frisse coupe de herfst in verzorgd door Prime Kapper Academy. Met je U-pas krijg je 20% korting op een knipbeurt of haarverzorging behandeling. Lekker je spieren los laten maken door een ontspannende massage? Breng dan een bezoek aan Serenita. Je kunt hier terecht voor een Chinese ontspanningsmassage of ‘triggerpoint’ massage. Toe aan een pedicure voor je teennagels? Bij Ambulant Pedicure Jannie kun je je voeten laten verwennen door een fijne pedicurebehandeling. Je kunt hier betalen met je U-pastegoed. Kan je wel een kleurtje op je lijf gebruiken? Duik dan onder de zonnebank bij Studio Sunshine. De Ergoline zonnebanken zorgen ervoor dat je weggaat met een lekker kleurtje. Betalen kan met je U-pastegoed.

Naar boven