Met U-pas de feestdagen in

Het is eindelijk weer zover: de feestdagen staan voor de deur. De knusse straten zijn weer verlicht met lampjes, iedereen is lekker warm gekleed en de gezellige sfeer danst door de stad. De ideale tijd om er met je U-pas op uit te gaan. Zo kun je schaatsen tussen de stoomlocomotieven in het Spoorwegmuseum, een filmpje kijken of sportief paaldansen. Veel plezier in december!

Erop uit in de kerstvakantie

Ben jij een echte kerstliefhebber? Ga dan mee met de kerstdagtocht naar Oberhausen. Van glühwein drinken tot kerstkransjes eten: dit wordt een onvergetelijke dag. Met U-pas krijg je €5,00 korting. Ook dit jaar verandert het Spoorwegmuseum in de kerstvakantie in het sfeervolle Winter Station. Je kunt dan schaatsen tussen de stoomlocomotieven. Met U-pas krijg je 50% korting. Ontdek de wondere wereld van Nijntje in het Nijntje Museum. Ruiken, kruipen en spelen: kleintjes ontdekken hier van alles. Met je U-pas krijg je gratis toegang. Pak een filmpje bij Kinepolis Jaarbeurs! Kies jij voor een actiefilm of liever een romantische? Met je U-pas krijg je €4,00 korting op een kaartje. Zin in een avondje toneel? Dan ben je bij Podium Hoge Woerd aan het juiste adres. Van dansvoorstellingen tot spannende voorstellingen, er zit voor iedereen wel een leuke voorstelling bij. Met je U-pas krijg je 50% korting op een kaartje.

Goede voornemens

In december worden altijd de voornemens voor het nieuwe jaar gemaakt. Geef er eens een sportieve draai aan! Wat dacht je van personal training en voedingsadvies? Bij JDB FIT hebben ze er wel verstand van en ga jij afgemat de deur uit. Train jij liever alleen met vrouwen? Bij Sport&Spijs/PowerMama030 bieden ze bootcamp aan voor vrouwen en vrouwen die zwanger zijn. Ook hier kun je betalen met je U-pastegoed. Bij Carenetics Sport en Massage kun je terecht voor bodyshape, zumba, pilates en nog veel meer. Na afloop kun je er zelfs nog een lekkere massage krijgen. Stap eens uit je comfort zone en probeer sportief paaldansen bij Deuces Dance Centre. Klim in de paal en draaien maar! Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen met de U-pas. Bij ‘Sport is plezier’ organiseren ze peuter- en kleutersport voor kinderen van 1,5 t/m 8 jaar. Klimmen, klauteren en gymen: er is genoeg te doen. Bij al deze acties kun je betalen met je U-pastegoed.

Lekker optutten

Maak jezelf helemaal klaar voor de feestdagen met een nieuwe coupe. Bij Maestro Hairdesign kun je terecht voor allerlei kappersbehandelingen. Hoe laat jij je haar knippen? Een gezichtsbehandeling bij Guall Aesthetics is nooit hetzelfde. Ieder persoon is uniek, zo ook elke behandeling. Na een behandeling is jouw huid weer stralend en loop je ontspannen de deur uit. Even lekker de warmte in als het buiten koud is? Bij Spa&Wellness Hammam Yasmine kun je in de sauna, stoomcabine, jaquzzi en terecht voor verschillende massages. Hier kom je echt even bij. Kunnen jouw nagels wel een opknapbeurt gebruiken? Bij Beauty Pauze hebben ze een ruim assortiment beauty behandelingen. Van pedicures en epilaties tot gezichtsbehandelingen. Bij al deze acties kun je betalen met je U-pastegoed. 

Naar boven