Zorgverzekering U-polis voor inwoners met een U-pas

Op 28 december, van 10.30 tot 13.30, is er een extra spreekuur over de U-polis. Hierin kun je al je vragen stellen en om advies vragen. De locatie is in de hal van het stadskantoor, bij de balie achter de receptie. 

Speciaal voor mensen met een U-pas is er de U-polis: de voordelige zorgverzekering met uitgebreide vergoedingen. Vanaf november kun je weer een nieuwe zorgverzekering kiezen. Kies jij voor de U-polis?

 De vergoedingen zijn uitgebreid. En u krijgt korting op de premie. U kunt kiezen uit 2 pakketten:

  • Utrecht-Standaard: voor als u geen hoge zorgkosten verwacht, maar wel goed verzekerd wilt zijn.
  • Utrecht-Top: voor als u hoge zorgkosten hebt.

Hoe kunt u overstappen?
Overstappen kan tot en met 31 december 2022 via www.gezondverzekerd.nl/utrecht. Daar leest u ook hoe hoog de premie is in 2023. U heeft een geldige U-pas nodig. Dit betekent dat uw U-pas geldig is tot 1 juli 2023.

Hebt u hulp nodig bij het overstappen, of vragen?
Zorg en Zekerheid helpt u graag. Bijvoorbeeld als u wilt weten of de U-polis voor u de beste verzekering is. Bel gerust naar Zorg en Zekerheid op 071 – 582 58 25. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. U kunt ook mailen met het contactformulier op www.zorgenzekerheid.nl/contact.

Naar boven