Een frisse start met U-pas

Yes, een nieuw jaar! Kom maar op met die frisse start. De eerste week van januari heeft ons alweer gepasseerd. Ben jij al begonnen aan je goede voornemens? Zo niet, geen probleem natuurlijk. Wij helpen je graag een handje op weg. Januari is dan ook de ideale tijd om met je U-pas op stap te gaan. Van het leren van een nieuwe hobby, het beoefenen van een sport of nieuwe indrukken opdoen in een museum: met de U-pas beleef je het allemaal!

Een nieuwe hobby 

Niets leuker dan in het nieuwe jaar een nieuwe hobby leren. Wat dacht je van gitaar spelen? Leer hoe je noten leest en speel de sterren van de hemel. Bij gitaarles Leidsche Rijn kunnen alle niveau’s komen spelen. Je betaalt er met je U-pas tegoed. Ga je liever wat creatiever aan de slag? Neem dan een cursus schilderen bij Schildersvereniging Artivaria. Tijdens de bijeenkomsten word je begeleid door professionele kunstenaars. Wie weet ga jij wel de deur uit met een nieuw kunstwerk voor aan je muur. Ook hier kun je betalen met je U-pas tegoed. Voor kinderen is tekenen ook altijd een leuke bezigheid. Britt Dorenbosch verzorgt tekenlessen voor kinderen. In zeven lessen leer je alles over verschillende tekenmaterialen en laten kinderen hun creativiteit de vrije loop. Met je U-pas krijg je 1x 20% korting op een lespakket. Heb je altijd al in een koor willen zingen? Bij Zing Dan zingen 45 leden elke maandagochtend in de muziekzaal van Parnassos. Van klassiek tot pop en jazz: niks is te gek. Betalen kan met je U-pas tegoed.

Lekker bewegen

Geef een sportieve draai aan je goede voornemens! Bij Atletiekvereniging Phoenix kan iedereen, op alle niveaus terecht om een echte atleet te worden. Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed. Leer jezelf verdedigen met judo bij Vereniging Judo Ryu Rijkse. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen hier de fijne kneepjes van judo al leren, maar er trainen ook genoeg senioren. Er wordt gewerkt aan de motorische, fysieke en sociale ontwikkeling van iedereen. Kan jij wel tegen een stootje? Dan is American Football echt iets voor jou. Bij Utrecht Dominators bieden ze zowel Tackle Football als Flag Football aan voor jong en oud. Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed. Sla een balletje tijdens een potje squashen bij Kampong Squash. Je kunt er elke dag vrij spelen of meedoen aan wedstrijden. Ook hier kun je betalen met je U-pas tegoed. 

Nieuwe indrukken opdoen

Niets leuker dan nieuwe indrukken opdoen en aan het einde van de dag voldaan naar huis gaan, nietwaar? Kom de Ontdekhal ontdekken in Overvecht. Van knutselen tot spelen in de waterbende: er is genoeg te doen. Je kunt betalen met je U-pas tegoed. Stap het leukste station van Nederland binnen: het Spoorwegmuseum! Maak een spannende rit in het donker of stap in het rijtuig van de Koninklijke Familie. Er is zoveel te beleven dat je ogen te kort komt. Met je U-pas krijg je 50% korting op de entree. Bekijk Utrecht is vanaf het water en vaar door de smalle grachten. Bij Rederij Schuttevaer vertelt de gids in 1,5 uur  alles over wat je ziet. Met U-pas krijg je 10% korting op een vaartocht. Zin om kunst te bekijken? Dan ben je bij het Centraal Museum aan het juiste adres. Geniet van de Rietveld-collectie of andere typisch Utrechtse kunstenaars. Met je U-pas mag je gratis naar binnen. Veel plezier!

Naar boven