U-pas voor de allerkleinsten

Dat de U-pas een pas is waar iedereen leuke en fijne dingen mee kan doen is algemeen bekend. En met iedereen bedoelen wij ook ècht iedereen, dus ook voor de allerkleinsten onder ons. Met de U-pas kun je met je baby of dreumes op stap, naar de spa of meedoen aan de eerste sportactiviteiten. Hoe leuk is het om jouw zoontje of dochtertje te zien spelen, genieten en glunderen. Wij hebben de leukste tips voor jouw kleintje op een rijtje gezet. Veel plezier samen!

In de watten

Dat baby’s en peuters ervan houden om lekker vertroeteld en in de watten gelegd te worden is niks nieuws. Neem jouw kleine eens mij naar Babyspa Lolo. Een dagje babyspa stimuleert zowel de emotionele als cognitieve ontwikkeling van jouw baby. Met U-pas krijg je 25% korting op het floaten. Ook bij Babyspa Utrecht kun je terecht voor floaten en babymassages. Door het ontspannende effect van warm water en de massage kan jouw baby zich bewust worden van zijn/haar lichaam en de wereld om zich heen. Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed. Wil je jouw baby liever zelf een massage geven? bij vanAnne leert Anne je de fijne kneepjes van een goede babymassage en leer je de geheime taal van jouw baby te ontdekken. De cursussen worden zowel thuis of in groepsverband gegeven. Betalen kan met je U-pas tegoed.

Lekker actief

Laat jouw kindje lekker bewegen en energiek zijn! Voor de eerste stapjes om voetbal onder de knie te krijgen ben je met jouw dochter of zoon bij FC Peuter Profs aan het juiste adres. Op een speelse manier wordt er gewerkt aan de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling van een kind. Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed. Laat jouw kind het aapje uithangen bij Stichting Aapjeskooi. Elke les staat er een fantasierijk thema centraal. De kinderen kunnen klimmen, slingeren, springen en dansen met de vrijheid om zelf te ontdekken. De enthousiaste en ervaren docenten begeleiden jou en je kleintje in de les. Je kunt betalen met je U-pas tegoed. Zin om samen in het water te spetteren? Kom gezellig zwemmen bij een van de gemeentelijke zwembaden: de Kwakel, Den Hommel, Fletiomare. Jullie doen 30 minuten lang oefeningen en zo raakt jouw kind spelenderwijs vertrouwd met het water. De oefeningen passen bij de leeftijd van jouw kind en wat hij/zij al kan en wil doen. In het zwembad is verschillend speelgoed aanwezig. Bij deze zwembaden kan er betaald worden met je U-pas tegoed. Ben je zwanger en wil je eens wat nieuws proberen? Doe dan mee aan zwangles bij Rock ‘n Romper! Rock ’n Romper is muziekles voor kinderen van 0-4 jaar samen met hun (groot)ouders. Ook hier betaal je met je U-pas tegoed. 

 

Naar boven