Weer de hort op met U-pas

De dagen worden langer en het zonnetje laat zich weer vaker zien. Eindelijk is het voorjaar in zicht en krijgen we weer meer zin om op pad te gaan. Met de U-pas valt er weer genoeg leuks te doen. Wat dacht je van maar liefst 400 musea in Nederland bezoeken, naar een muzikale voorstelling of een boottocht maken door de Utrechtse grachten? Pak snel je pas en ga de hort op. Veel plezier! 

Cultuur snuiven

Kunst en cultuur in verschillende musea ontdekken is leuk! Je leert er van alles en je komt thuis met de leukste verhalen. Bij het Centraal Museum en Spoorwegmuseum kun je met jouw U-pastegoed nu een Museumkaart kopen. Samen of alleen kun je je laten verrassen en inspireren door 65 miljoen museumschatten in het hele land. Je krijgt hierbij een jaar lang toegang tot ruim 400 musea in heel Nederland! Een Museumkaart voor volwassenen kost €64,90 en voor kinderen €32,45. Kun jij geen genoeg krijgen van het bezoeken van musea? Dan is de Museumkaart iets voor jou! 

Muziek & theater

Bezoek eens een mooie muziek en/of theatervoorstelling waarbij je echt gaat genieten! Ga bij Podium Hoge Woerd naar een voorstelling van Dorona Alberti. Ze staat al bijna 2 decennia onafgebroken op internationale podia met Gare du Nord, het Metropole Orkest en haar (solo)programma’s. Dit wordt een avond waarbij het moeilijk wordt om stil te zitten! Met je U-pas krijg je 50% korting. Ook leuk bij Podium Hoge Woerd: de voorstelling ‘hier zit niemand op te wachten’. Want wat gebeurt er als je vergeet wat je allemaal moet behalen? En wat is dan een zinvol bestaan? Wat als niets meer moet en alles mag? Met je U-pas krijg je 50% korting. Bij Stadsschouwburg Utrecht gaat het dak eraf tijdens de voorstelling ‘Who’s Tupac’? Vier kandidaten gaan de strijd met elkaar aan. Ze wagen zich aan enkele van Tupac- en andere hiphopklassiekers. Met je U-pas krijg je 50% korting. 

Leuke uitjes

Van leuke uitjes word je blij! Ga er lekker op uit en plan een leuk uitje met het gezin, een vriend of vriendin of gewoon lekker alleen. Vaar mee met een rondvaart door de Utrechtse grachten. Aan boord vertelt de gids over wat er ooit stond en waar je zeker naar moet kijken. Met je U-pas krijg je 10% korting op een rondvaart bij Rederij Schuttevaer. Laat jouw kind lekker veel ontdekken bij De Ontdekhal. Van knutselen tot buiten spelen met water: hier valt genoeg te doen. En ook leuk: alles wat je hebt gemaakt mag je zelf mee naar huis nemen. Je kunt hier betalen met je U-pastegoed. Zin om heel veel spelletjes te spelen? Breng dan een bezoek aan Go!Gaming Pathe Utrecht Leidsche Rijn. Hier kun je je makkelijk een hele middag vermaken. Met je U-pas krijg je €1,00 korting op 1 uur speeltijd. Bij Bibliotheek Utrecht leen je niet alleen boeken, hier worden ook genoeg leuke activiteiten georganiseerd. Neem jouw kind mee naar een poppenvoorstelling of een voorleesuurtje. Met je U-pas krijg je 50% korting op activiteiten. 

Naar boven