Op avontuur met U-pas

Wanneer was de laatste keer dat je iets voor het eerst deed? Actief zijn en nieuwe dingen ontdekken is superleuk en goed voor je ontwikkeling. Nu het eindelijk beter weer is kun je lekker naar buiten, nieuwe dingen ontdekken of doen. Ga op stap met U-pas!

Nieuwe dingen leren

Iets nieuws leren is niet alleen leuk, het is ook nog eens heel goed voor je. Je stapt uit je routine en probeert iets anders. Of dit iets creatiefs of actiefs is, het maakt niks uit! Zoek je graag uitdaging? Klim dan de hoogte in bij Klimcentrum Neoliet. Hier leer je onder professionele begeleiding boulderen. Schud je liever met je heupen? Probeer dan de Argentijnse Tango bij Anna Rosa! Stap voor stap leer je deze mooie dans te beoefenen. Schudden maar! Laat jij liever jouw kleintje iets nieuws leren? Neem dan jouw kindje mee naar peutergym bij Monkey Moves. Hier leren kinderen bewegen en werken ze aan hun sociale vaardigheden. Toch iets creatiefs doen? Dan ben je bij Schildersvereniging Artivaria aan het goede adres. Je kunt hier naast schilderen ook tekenen. Geef je creativiteit de vrije loop! Bij al deze acties kun je betalen met je U-pas tegoed.

Naar buiten

Nu het weer voorjaar is kunnen we weer lekker veel naar buiten en dingen ontdekken. Als je houdt van activiteiten dan is de scouting misschien wel iets voor jou. Bij Scouting Maarssenbroek besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Betalen kan met je U-pas tegoed. Wil je liever aan de slag met je groene vingers? Breng dan eens een bezoek aan Ecologisch Tuinenpark De Driehoek. Dit is een vereniging van volkstuinders en organiseert regelmatig lezingen, workshops en (natuur)werkdagen. Je kunt betalen met je U-pas tegoed. BijI Draw teken je al wandelend door Utrecht de dingen die je onderweg tegenkomt. Een leuke manier om de stad te leren kennen en creatief bezig te zijn. Met U-pas krijg je 25% korting op deelname. Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen om mee op stap te gaan? Bij Go Mingle leer je nieuwe mensen kennen en beleef je samen de leukste uitjes. Je houdt er een leuke groep mensen aan over. Met U-pas krijg je €7,00 korting op een jaarabonnement. 

Op stap gaan

Pak je pas en ga op stap! Ga eindelijk naar die film die je al een tijdje op je lijstje had staan. Bij Kinepolis Utrecht draaien altijd de nieuwste films en is er genoeg keuze voor iedereen. Met U-pas krijg je €4,00 korting op een kaartje. Ga je liever een heel weekend op stap? Dan is de Buurtcamping iets voor jou! Tijdens dit weekend staat sport, spel, kunst, muziek en natuurlijk kamperen op het programma. Je kunt betalen met je U-pas tegoed. Vind je een weekend te lang en ga je liever een volle dag weg? SnelleVliet organiseert de leukste dagtochten in Nederland en daarbuiten. Je kunt betalen met je U-pas tegoed. Wat ook altijd goed is, is de speeltuin met je kindje. Ga lekker met je kind naar de Torteltuin. In de Torteltuin beleef je uren speelplezier met veel toestellen, een speelhoek en voor de ouders goede koffie. De entree betaal je met je U-pas tegoed.

Naar boven