Leuke dingen doen met je U-pas tegoed

Met je U-pas geniet je niet alleen van korting, maar je hebt ook een tegoed op jouw U-pas staan waarmee je verschillende leuke activiteiten kunt betalen. Staat er nog tegoed op jouw U-pas? Je hebt nog maar twee maanden (tot en met eind juni) om dit op te maken! Pak je pas erbij en ga lekker sporten, creatief aan de slag of neem een duik in het zwembad. Je kunt je tegoed ook gebruiken voor het betalen van je rijlessen, een kookworkshop of bijlessen. In deze blog delen we handige tips. Veel leesplezier!

Plezier voor jong en oud
Elke dag is een nieuwe kans om creatief te zijn! Wat dacht je van een middagje kleien bij Kleistad? Perfect voor een gezellige dag met de kinderen of om zelf te oefenen. Ben je meer van het tekenen en schilderen? Ga dan naar Paul Nassenstein, die op vrijdag- en woensdagavond teken- en schildercursussen geeft. Schrijf je in en word een ware kunstenaar. Wil je liever lekker bewegen? Ga dan lekker zwemmen. Gebruik je U-pas tegoed voor het betalen van zwemlessen of een middagje vrijzwemmen. Zin in een uitdaging? Ga dan naar Bridgeclub Houten! Elke woensdagavond en donderdagmiddag kun je hier een gezellig potje bridgen.

Groei met je U-pas
Met het tegoed op je U-pas kun je ook allerlei nieuwe dingen leren. Wil je bijvoorbeeld een echte keukenprins(es) worden? Schrijf je dan in bij Donna’s Workshops bakken en koken. Hier leer je op een leuke manier gezonde en lekkere hapjes maken. Alles wat je maakt mag je natuurlijk mee naar huis nemen! Ben jij 16+ of 18+ en wil je auto of scooter leren rijden? Met je U-pas tegoed kun je rijlessen betalen bij veel verschillende rijscholen bij jou in de buurt en zo je rijbewijs halen. Heeft je kind extra hulp nodig met schoolwerk? Met je U-pas kun je bijles of huiswerkbegeleiding krijgen. Meer leren over computers en het internet, zoals WhatsAppen, FaceTimen of muziek streamen? SeniorWeb biedt handige uitleg, online cursussen en persoonlijke hulp aan. Je bent nooit te oud om iets nieuws te leren!

Naar boven