Lekker in je vel met U-pas

Er is niets fijner dan goed in je vel zitten, nietwaar? Met de U-pas zijn er genoeg manieren om ervoor te zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt. Werk jezelf bijvoorbeeld helemaal in het zweet tijdens personal training, focus op je gedachten tijdens mindfulness of leer jezelf iets nieuws aan zoals een fotografiecursus. Een ding is zeker: met de U-pas heb je genoeg opties om lekker in je vel te zitten! 

In het zweet

Dat sporten niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook voor je mentale gesteldheid weten we inmiddels. Werk je daarom lekker in het zweet tijdens een goede work-out. Bij Happy Fit 4 U kunnen mensen om medische redenen zorgeloos sporten. Er wordt hierbij speciale aandacht gegeven aan kinderen en volwassenen met bijvoorbeeld autisme en overgewicht. Wil je liever sporten onder persoonlijke begeleiding? Bij Proud personal training kunnen alleen vrouwen sporten en kun je werken aan je conditie. Wil je jezelf leren verdedigen? Bij Karate Team Utrecht kun je Shotokan Karate beoefenen en je gekleurde band halen. Niemand die jou nog iets kan maken! Liever lekker de natuur in? Bij Actief Sportief Wandelen doe je mee met ‘power walks’. Conditie, lenigheid en gezelligheid gegarandeerd. Bij al deze acties kun je met je U-pas tegoed betalen.

Focus op jezelf

Richt de aandacht even helemaal op je hoofd en lichaam. Kom in verbinding met jezelf tijdens mindfulness bij Inward meditatiecentrum. Wanneer je dit vaker doet zal je je kalmer voelen, meer gefocust en beter kunnen concentreren. Altijd al eens yoga willen proberen en hou je wel van een uitdaging? Probeer dan eens een yogales te volgen in een verwarmde ruimte bij Hot Yoga Utrecht. Je wordt leniger, komt tot rust en je krijgt meer controle over je ademhaling. Wil je meer uit jezelf halen? Bij Flux trainingen bieden ze een inspirerende, open plek aan voor mensen die meer uit zichzelf en het leven willen halen. Je kunt hier een healing of reading ontvangen. Bij Zonnestad bieden ze het programma ‘Create’ aan, wat je op een vriendelijke manier naar jezelf leert kijken. Meditaties, mindfulness, beweging en uitleg wisselen elkaar hierin af. Je kunt bij alle acties betalen met je U-pas tegoed. 

Iets nieuws leren

Af en toe uit je vertrouwde omgeving stappen en iets heel nieuws doen is super goed voor je! Misschien ontdek je zelfs wel dat je heel creatief bent. Volg bijvoorbeeld een cursus sculpturen maken en leer ruimtelijk en beeldend werken. Ook leuk: je eigen kleding leren maken! Bij Modevakschool Hanan Zoufri kun je terecht voor verschillende Marokkaanse modeopleidingen en- cursussen. Sta jij altijd met je telefoon in je hand om mooie foto’s te maken? Til je niveau een stapje omhoog bij een fotografiecursus bij Remke Spijkers en leer echt mooie foto’s maken. Ook bij Stadswerkplaats Utrecht kunnen alle creabea’s terecht. Van houtbewerking en meubelmaken tot meubelstofferen en klussen: je kunt maken wat je wilt! Bij alle acties kun je betalen met je U-pas tegoed. 

Naar boven