Na schooltijd met U-pas

De scholen zijn weer begonnen, maar dat betekent niet dat het over is met de pret. Dit is hét moment om een nieuwe hobby op te pakken! Gelukkig kun je met U-pas buiten schooltijd genoeg nieuwe hobby’s uitproberen. Niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor je ontwikkeling. Ga je voor iets creatiefs, een nieuwe sport of iets muzikaals? Wat je ook gaat doen, leuk wordt het zeker!   

Lekker bewegen
Trek je sportkleding maar uit de kast, het is tijd om te bewegen! Of je nu op zoek bent naar een teamsport of liever alleen beweegt, met U-pas word je fitter dan ooit. Wat dacht je van judo bij Budo Vereniging De Meern? Voor de echte fanatiekelingen worden er ook toernooien georganiseerd. Of ga lekker dansen bij De Dansklas. Hier leer je op een makkelijke manier verschillende danstechnieken. Dat wordt swingen! Liever een teamsport? Met U-pas kun je bij heel veel voetbalverenigingen terecht. En… GOAL!

Creabea’s opgelet
Laat je creativiteit de vrije loop en ga lekker knutselen! Bij Professor Loep & Het Kunstlaboratorium kun je meedoen aan creatieve workshops waarbij techniek, kunst & natuur centraal staan. Of doe mee aan een Kinderatelier van Op Kunst! en ga aan de slag met graffiti, de naaimachine, houtbewerking en nog veel meer. Liever aan de slag met potlood en papier? Pak je potloden er dan maar bij en ga voor tekenles bij Kunst & Kids. Hier kan echt iedereen leren tekenen. 

Het podium op
Droom jij ervan in de spotlights te staan? Kijk dan eens naar deze acties en steel de show! Leer bijvoorbeeld een nieuw instrument spelen bij De Utrechtse Muziekschool. Van harp en viool tot aan saxofoon en gitaar. Voor welk instrument kies jij? Of neem zangles bij de Zangschool Utrecht. Hier werk je aan je zang, stemvorming, podiumpresentatie, noten lezen en het allerbelangrijkste: het plezier hebben in zingen. Of doe het gewoon allemaal tegelijk. Zingen, dansen en acteren in één? Ja, echt! Ga op musicalles bij FanWork Musicals en straal op het podium. 

Je kunt bij alle acties betalen met je U-pas tegoed!
 

Naar boven