Heel veel herfstplezier met U-pas

De bladeren veranderen van kleur, het wordt steeds frisser en de herfstvakantie staat voor de deur. De herfst is begonnen! Tijd om te genieten, want zelfs op de meest regenachtige dagen doe je de leukste dingen met U-pas. Boek een schoonheidsbehandeling, lees de mooiste boeken of ga naar het museum. Laat de zon zich tóch even zien? Dan ga je natuurlijk lekker naar buiten. Wat dacht je van een mooie wandeltocht, naar de kinderboerderij of spelen in de verkeerstuin. Met U-pas wordt de herfst heerlijk. 

Haal een frisse neus
Dat het herfst is betekent niet dat je alleen maar binnen hoeft te zitten. Is het droog? Dan doe je de leukste dingen in de frisse buitenlucht. Ga bijvoorbeeld op scouting! Leer alles over de natuur en maak vrienden voor het leven. Je kunt bij alle scoutingverenigingen betalen met je U-pastegoed. Of wandel in groepsverband door de mooiste natuurgebieden met Lekker bezig met Leefstijl. In 12 weken wandel jij je fit. Gek van treinen? Bezoek het Spoorwegmuseum! Hier kijk je zowel binnen als buiten je ogen uit en doe je de leukste dingen. Met U-pas krijg je 50% korting op je ticket. Je kunt bij het spoorwegmuseum ook een museumkaart kopen met je U-pastegoed. Of ga met onbeperkt 25% korting naar Avonturenboerderij Molenwaard en leer alles over het leven op de boerderij. In de herfstvakantie komt Kikker ook langs! Op een leuke manier over het verkeer leren? Dat kan bij de Verkeerstuin Utrecht! Krijg uitleg over borden en regels en pas deze gelijk toe op het parcours. Je kunt hier betalen met je U-pastegoed. En… gassen maar!

Doe de leukste dingen binnen
Hoor je de regen zachtjes tikken tegen het raam? Ja, ook dat is de herfst. Gelukkig kun je ook op regenachtige herfstdagen heel veel leuke dingen doen. Gewoon lekker warm en droog binnen. Moet jouw kleine aapje écht even uitrazen? Dan ben je bij Monkey Moves aan het juiste adres. Hier kunnen de kleinste apekoppies, klimmen, klouteren en springen tot ze erbij neervallen. Je kunt hier betalen met je U-pastegoed. Of pak een momentje voor jezelf en boek een ontspannen schoonheidsbehandeling bij Guall Aesthetics, ook hier kun je betalen met je U-pastegoed. Toe aan wat actie? Ga naar Go!Gaming en speel de spannendste games. Je kunt hier betalen met je U-pastegoed. Wie gaat er winnen? Doe je het liever iets rustiger aan? Ga dan voor een bibliotheekabonnement en duik in de mooiste boeken. Met U-pas krijg je 1x €24,00 korting op het jaarabonnement van Bibliotheek Utrecht. Op een échte herfstdag ga je? Juist, naar het museum natuurlijk! Met U-pas krijg je gratis toegang tot het Nijntje Museum

Naar boven