Extra spreekuren over de zorgverzekering

In november krijg je van je zorgverzekeraar de polis (bewijs van je zorgverzekering) voor het nieuwe jaar. Kijk dan goed of de zorgverzekering nog bij je past. U kunt de polis aan laten passen, of overstappen naar een andere zorgverzekering. In november en december kun je voor hulp en advies terecht bij spreekuren in het stadskantoor.

Waarmee kun je terecht bij het spreekuur

Een specialist kan je helpen met advies over welke zorgverzekering het beste bij je past. Je kunt je vragen stellen over de zorgverzekering, bijvoorbeeld over vergoedingen. Ook kun je hulp krijgen bij het overstappen naar de U-polis.

Wanneer en waar zijn de spreekuren

- donderdag 30 november van 9.00 tot 12.00 uur
- woensdag 6 december van 9.00 tot 12.00 uur
- donderdag 7 december van 13.00 tot 17.00 uur

De spreekuren zijn in de hal van het stadskantoor achter de receptie. Het stadskantoor is direct naast het Centraal Station Utrecht aan de kant van de Jaarbeurs.

Je kunt zo langs komen. Een afspraak maken is niet nodig. Als het druk is, kunt u wachten totdat een medewerker u roept.

Wat neem je mee als je wilt overstappen naar de U-polis

Dit hebben wij nodig om je te helpen:

1. U-pasnummer (staat op je U-pas)
2. Burgerservicenummer (BSN)
3. IBAN-rekeningnummer
4. Wil je je partner en of kind(eren) mee laten verzekeren? Neem dan ook de gegevens genoemd bij 1 tot en met 3 mee van je partner en/of kind(eren).

Tip
Neem ook de polis mee van de zorgverzekering die je nu hebt, Dan kunnen wij je makkelijk helpen. Kun je de polis niet vinden? Geen probleem, ook dan kunnen wij je helpen.

Naar boven