Beleef de gezelligste maand van het jaar met U-pas

De maand van samenzijn, heel veel gezelligheid, de leukste winterse activiteiten en niet te vergeten: de kerstvakantie. We hebben het natuurlijk over december! We hopen dat je een geweldig jaar hebt gehad. Maak de laatste maand van 2023 extra magisch met je U-pas. Schaats jezelf warm, zing mee met de lekkerste kersthits of ga op avontuurlijke familiedag. Lees snel verder voor heel veel winterse gezelligheid!

Een winters treinstation
Ga van 23 december tot en met 7 januari naar het Winter Station in het Spoorwegmuseum! Geniet van heel veel winterse gezelligheid, schaats tussen de treinen en kom vanaf 16.00 uur discoschaatsen! Om zo lang mogelijk te kunnen swingen is het museum geopend tot 19.00 uur. Met je U-pas krijg je onbeperkt 50% korting op de toegang. Reserveer jouw tijdslot snel!

Kijk je ogen uit
Zin om even onderuit te zakken? Ga naar Podium Sprits, hier spelen ze de leukste voorstellingen voor kinderen. De voorstellingen zitten vol met dansjes en gezellige liedjes! Bezoek de peuterochtend op vrijdag 8 december, de familiezondag op 10 december of bekijk een van de magische voorstellingen tijdens de kerstvakantie. Je kunt hier betalen met je U-pastegoed.

Het ijs op!
Denk je aan de winter, dan denk je aan? Juist, schaatsen natuurlijk! Van 8 december 2023 tot en met 7 januari 2024 kan er weer geschaatst worden in Maarssen. Trek je warmste sokken aan en glijd met een grote glimlach over het ijs! Met je U-pas krijg je onbeperkt 50% korting op de toegang tot Maarssen on Ice.

Hang de avonturier uit 
Tussen 16 december 2023 en 21 januari 2024 nemen levensgrote dinosaurussen de Jaarbeurs in Utrecht over. Ga met ranger Tom mee op ontdekkingstocht en beleef de spannendste avonturen. Met je U-pas krijg je onbeperkt 25% korting op World of Dino’s in Utrecht. Klaar om als echte avonturier op ontdekkingstocht te gaan? Niet alleen leuk, maar ook nog een super leerzaam.

Op het witte doek
Even opwarmen? Ga naar een gezellige Sinterklaasfilm of een van de andere leuke familiefilms in een bioscoop bij jou in de buurt. Plof neer in een zachte stoel en laat je betoveren door de mooiste verhalen op het witte doek. Koud buiten? Niets van te merken! Je kunt met U-pastegoed betalen en krijgt bij sommige bioscopen zelfs korting! Bekijk alle bioscopen en en reken jouw ticket met je U-pas af bij de kassa van de bioscoop. U-pashouders moeten de tickets direct aan de kassa kopen willen zij met U-pastegoed betalen.

Een avondje uit
Ga op 23 december mee op muzikale kerstreis in ZIMIHC theater Zuilen. Tijdens ‘The Greatest Christmas Songs Show’ komen al je favoriete kerstnummers voorbij! Trek je mooiste kleding aan en maak er een magische avond van. Met je U-pas ga je 1x gratis naar deze magische kerstshow! Zing je mee? Jingle bells, jingle bells, jingle all the way; Oh! what fun it is to ride in a one-horse open sleigh. Hey!

Naar boven