Het nieuwe jaar in met U-pas

Doei 2023, hallo 2024! Een nieuw jaar vol nieuwe mogelijkheden en kansen. Dit is hét moment om nieuwe dingen te leren. Probeer een nieuwe sport, leer muziek maken, leer nieuwe dingen in het museum en nog véél meer. Met je U-pas haal je alles uit het nieuwe jaar en doe je nieuwe, maar vooral leuke dingen. We wensen je een geweldig 2024.

Een nieuwe sport proberen
Werken aan je goede voornemens of gewoon iets nieuws proberen? Sporten is altijd een goed idee. Met je U-pas kun je sporten tot je erbij neervalt! Zet je maar over je hoogtevrees heen en klim tot grote hoogte bij Boulderhal Zuidhaven of Boulderhal Energiehaven. Met je U-pas krijg je onbeperkt 25% korting op de entree en huurschoenen. Liever een balsport proberen? Ga voor volleybal of voetbal! Met je U-pas krijg je ​​korting of kun je je tegoed besteden bij heel veel volleybal- en voetbalverenigingen. En… goal! Ben je 65 jaar of ouder en wil je fit worden en/ of blijven? Dan is SilverFit wat voor jou. Hier werk je aan je kracht, conditie, balans, flexibiliteit én reactievermogen. Met je U-pas krijg je onbeperkt 20% korting op dit energieke 65+ leefstijlprogramma PUSH Training Studio. Heb je een druktemakertje thuis? Ook dan ben je bij PUSH Training Studio aan het juiste adres. Tijdens een les kickboksen kan jouw kind al zijn energie kwijt. Met je U-pas krijg je onbeperkt 20% korting op kids smallgroup kickboksen. Of start het nieuwe jaar helemaal zen bij Yogastudio Corazon. Adem diep in, en weer langzaam uit. Met je U-pas krijg je onbeperkt 20% korting op een 10-rittenkaart.

Nieuwe dingen leren
Het nieuwe jaar is pas net begonnen, dus je hebt nog genoeg tijd om dit jaar nieuwe dingen te leren. Niet alleen goed voor je, maar ook nog eens superleuk! Wat dacht je van leren tekenen bij Britt Dorenbosch. Met je U-pas krijg je 1x 25% korting op tekenlessen voor volwassenen en 1x 20% korting op tekenlessen voor kinderen. Altijd al willen leren hoe je een instrument moet bespelen? Dan ben Fulco Muziekonderwijs aan het juiste adres! Van blokfluit tot aan piano en van de drums tot aan basgitaar. Met je U-pas krijg je 1x 20% korting op het jaarbedrag voor muzieklessen. Waar kun je nu meer leren dan in het museum? In het nieuwe Universiteitsmuseum Utrecht raak je niet uitgeleerd! Een familiemuseum vol onderzoek en wetenschap waar je zelf aan de slag kan. Met je U-pas krijg je onbeperkt gratis toegang. Je hoeft niet altijd de deur uit te gaan om nieuwe dingen te leren. Met de gratis app van Ontrack leer je waar en wanneer je maar wilt! Kies een onderwerp dat bij jou past en leer van bekende Nederlanders. Is jouw goede voornemen voor dit jaar het halen van je rijbewijs? Komt dat even goed uit! Met je U-pas kun je bij heel veel rijscholen betalen met je U-pas tegoed.

Naar boven