Voorjaarsvakantiepret met U-pas

Hallo februari! Het nieuwe jaar is in volle gang en de voorjaarsvakantie staat alweer voor de deur. Tijd om er lekker op uit te gaan met je U-pas. Ga je nieuwe dingen ontdekken en leren in het museum, de frisse buitenlucht in of moet jouw kleine druktemakertje echt even uitrazen? In deze blog delen we de leukste tips voor de voorjaarsvakantie. Kun je niet wachten? Pak je pas erbij en begin gewoon nu al met het doen van leuke dingen. Lees snel verder voor inspiratie. Veel plezier!

Cultuursnuiven
Zin in een cultureel uitje? Met je U-pas kun je naar heel veel leuke musea! In het Nijntje Museum kunnen kinderen van 2 tot en met 6 jaar heel veel spelen en ontdekken. Samen met Nijntje en haar vriendjes natuurlijk. Met je U-pas is de toegang gratis. Of bezoek het Spoorwegmuseum, hier leer je alles over (de geschiedenis) van treinen, maar beleef je ook de leukste en spannendste attracties! Met je U-pas krijg je onbeperkt 50% korting op de toegang. Kunstliefhebber thuis? Ga dan naar het Centraal Museum. Wandel door het indrukwekkende gebouw en bekijk de mooiste kunstwerken. Met je U-pas krijg je onbeperkt gratis toegang tot het Centraal Museum. Of ga op 14 februari naar de kindervoorstelling ‘Help! Een verrassing!’ in Theater Lombok. Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed.

Uitrazen
Is jouw kleine druktemakertje niet meer te houden thuis? Ga lekker even uitrazen! Rennen, springen, klimmen en klauteren, bij Monkey Moves Utrecht en Stichting Aapjeskooi kan jouw kind even helemaal de beest uithangen. Zowel in de voorjarsvakantie als daarbuiten kun je meedoen! Of ga zwemmen. In Subtropisch Zwembad t Kikkerfort roetsj je van de glijbaan en in het zwembad van Sport- & Evenementencomplex Merwestein kun je tijdens de voorjaarsvakantie zelfs discozwemmen. Dat wordt een feestje! Bij Podium Sprits kun je leuke voorstellingen bekijken of tijdens de voorjaarsvakantie zelf meedoen tijdens het baby speelconcert. Van de glijbaan, over het klimrek en dan… een duik in de ballenbak. Bij Ballorig Houten kan het allemaal. En wat zullen ze lekker slapen vanavond. Je kunt bij alle acties betalen met je U-pas tegoed.
 

Naar buiten
Kom maar door met het voorjaar! Schijnt het zonnetje? Trek je jas aan en ga lekker naar buiten. De Torteltuin is een te gekke speeltuin, leuk voor zelfs de allerkleinste kinderen (t/m 7 jaar). Speeltoestellen, een babyhoek en voor jou goede koffie met wat lekkers erbij. Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed. Of kom lekker buitenspelen in de Verkeerstuin Utrecht. Hier leer je spelenderwijs alles over het verkeer. Kijk links, rechts, links en… rijden maar! Je kunt hier betalen met je U-pas tegoed.

Naar boven